Naročilo na servis:

Za pregled in popravilo vašega avtomobila se lahko naročite telefonsko ali preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj.

Po oddaji sporočila Vas bomo poklicali in skupaj se bomo dogovorili za najprimernejši čas servisiranja vašega vozila.

 
Predstavitev
podjetja

Avto-pomoč Urh d.o.o., Podskrajnik 36, Cerknica, je družinsko podjetje. Ob nastanku smo opravljali večinoma avtoelektričarske storitve. Z vztrajnostjo in voljo, da pomagamo vedno večjemu število ljudi, ki so se obrnili na nas zaradi težav z njihovimi vozili, smo leta 2002 zgradili servis. Razpolagamo z tremi boksi in dvigali. Imamo 1000 m2 parkirnih površin. Opremili smo ga po standardih, ki jih zahteva EU, in ki jih narekuje tehnologija, ki je vgrajena že v skoraj vsak avto, tovorno vozilo in celo traktor.

Sodelujemo z vodilnim proizvajalcem rezervnih in prvovgradnih delov za skoraj večino znamk avtomobilov, Boschem. Nekaj let smo bili tudi pooblaščeni servis za Daewoo.

Z vstopom v EU se spreminja tudi način servisiranja vozil. Poudarek je na izbiri svojega serviserja, ne glede na to katero znamko vozil imate in ali je vaš serviser pooblaščen za vašo znamko. Ne bo več potrebe, da bi se vozili v oddaljen kraj, ker je tam servis za vašo znamko, ampak boste vozilo lahko peljali svojemu najbližjemu in vašega zaupanja vrednemu avtoserviserju.

Kot Bosch Car Service imamo to prednost, da s svojo opremo in znanjem nismo »omejeni«, ampak vedno sledimo novim izzivom, pa naj gre za Zastavo ali Marcedesa.

Servis upošteva tudi ekološke in ostale normative, ki jih zahteva evropska zakonodaja za našo panogo.

 
 
 
Nadomestni deli in oprema za skoraj vse znamke vozil >
Priprava vozila na tehnični pregled >
Vaša varnost je vedno na prvem mestu >
Avto-pomoč Urh d.o.o.
Podskrajnik 36
SI-1380 Cerknica
Telefon: 01 709 68 36
Telefaks: 01 709 68 37
GSM: 041 626 390
041 553 987
   
 
  Domov | Opis podjetja | Osebna izkaznica | Kontakt in lokacija | Arhiv novic | Zemljevid strani