Naročilo na servis:

Za pregled in popravilo vašega avtomobila se lahko naročite telefonsko ali preko spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj.

Po oddaji sporočila Vas bomo poklicali in skupaj se bomo dogovorili za najprimernejši čas servisiranja vašega vozila.

 
Nadomestni deli in
oprema za skoraj vse znamke
vozil

Bosch je eden največjih proizvajalcev opreme za motorna vozila.

Vozniki in profesionalni dirkači iz celega sveta se zanašajo na naše izdelke in storitve. Z našimi izdelki, ki za vsak problem ponujajo optimalno rešitev, skrbimo zato, da bo tako tudi v prihodnje.

 
 
     
 
POGONSKI JERMENI:
zanesljiv začetek vožnje

Pogonski jermeni so izpostavljeni številnim mehanskim, kemičnim in termičnih obremenitvam. Z lastnostmi, kot so visoka vzdržljivost in odpornost na temperature so Boschevi prvovrstni pogonski jermeni pravi proizvodni dosežki.
   
AKUMULATORJI:
zmogljivi in vzdržljivi

Število električnih porabnikov v motornih vozilih v zadnjih letih stalno narašča, zato morajo tudi akumulatorji ustrezati vedno višjih zahtevam. Boschevi akumulatorji so vzdržljivi in zanesljivi ob vsakem vremenu ter ekološko ustrezni in primerni za recikliranje.
   
ZAVORNI SISTEMI :
optimalna varnost

Ena najpomembnejših varnostnih naprav v vozilu je zavorni sistem. Vsak del zavornega sistema je hkrati tudi del varnostnega sistema. Bosch je največji proizvajalec zavornih sistemov v Evropi. Na vrhunsko kakovost Boschevih zavornih sistemov in sestavnih delov se lahko vedno zanesete.
   
FILTRI:
čistilna moč

Filtri preprečujejo vdiranje ali prepuščanje škodljivih snovi. Boschev širok program filtrov vam ponuja za skoraj vsako vozilo ustrezen filter.
   
VŽIGALNE SVEČKE :
enkrat daljša življenska doba
zahvaljujoč niklju in kromu
Naša nova generacij vžigalnih svečk se imenuje Duraterm-Chromium. Izdelane so iz posebnega materiala iz Nikelj-kromove zlitine, ki nudi učinkovito antikorozijsko zaščito in tako omogoča za 100 procentov daljšo življensko dobo vžigalnih svečk.
   
LAMBDA SONDE :
prihranek pri vsakem prevoženem kilometru

Leta 1976 je Bosch predstavil prvo Lambda sondo - od takrat je bilo prodanih več kot 250 milijonov sond. Lambda sonda je sestavni del vbrizgalnega sistema in zagotavlja precejšen prihranek goriva, toda le v primeru, da jo redno pregledujemo in obnavljamo.
   
SVETLOBNA TEHNIKA:
več svetlobe - večja vidljivost

Naraščujoča gostota prometa in vedno večje hitrosti zahtevajo vedno več od svetlobnih sistemov avtomobilov. Bosch vam nudi raznolik in popoln program svetlobne tehnike najvišje kakovosti.
   
PARKIRNI SISTEM PARKPILOT:
vaše tretje oko

Pri nepregledno zasnovanih oblikah karoserij lahko pri vzvratnem parkiranju pride do dragih poškodb. Naj vam Boschev parkpilot služi kot tretje oko. Z njegovo pomočjo se lahko izognete majhnim in velikim poškodbam pri parkiranju in razvrščanju.
   
METLICE BRISALNIKOV:
zanesljiv in jasen pogled

Zahvaljujoč inovativni brisalni gumi in izboljšani tehniki so Boscheve metlice brisalnikov še bolj zanesljive in vzdržljive: naše metlice brisalnikov skrbijo za jasen pogled in večjo varnost.
   
VŽIGALNI SISTEMI:
vse je odvisno od moči

Pri nas dobite vse, kar potrebujete za popoln vžig vašega motorja: vžigalne svečke, vžigne vode, vžigalne tuljave in plastične cevi za zaščito pred kunami.
   
TROBLJE IN FANFARE:
močni signali za večjo varnost

Boscheve troblje in fanfare so visoko zmogljive, ponašajo se s čistim opozorilnim tonom in ostanejo zanesljive tudi v najtežjih pogojih. Izdelane so iz kakovostnih materialov, poleg tega jih lahko brez težav montiramo v vsako vozilo.
 
     
Nadomestni deli in oprema za skoraj vse znamke vozil >
Priprava vozila na tehnični pregled >
Vaša varnost je vedno na prvem mestu >
Avto-pomoč Urh d.o.o.
Podskrajnik 36
SI-1380 Cerknica
Telefon: 01 709 68 36
Telefaks: 01 709 68 37
GSM: 041 626 390
041 553 987
   
 
  Domov | Opis podjetja | Osebna izkaznica | Kontakt in lokacija | Arhiv novic | Zemljevid strani